Sponsoring

 Wij zijn op zoek naar jou!

Sponsoren zijn voor ons voortbestaan en om evenementen te kunnen organiseren erg belangrijk.

Er zijn diverse mogelijkheden bij ons, denk bijvoorbeeld aan een reclamebord in de rijhal, banner op de website, nieuwsbrieven/ mailings en in de toekomst op onze informatie televisie schermen in de saloon. U kunt ook eenmalig sponsoren van activiteiten of wellicht heeft u zelf een mooi idee.

Neem contact met ons op

Sinds 1 december hebben wij een nieuwe hoofdsponsor:

logo0_srcset-large

Al meer dan 50 jaar zijn wij toonaangevend in de ontwikkeling en productie van hardhouten kozijnen, ramen en deuren. Onze kozijnen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw, renovatie als utiliteitsbouw. Timmerfabriek Visser levert kwaliteitstimmerwerk. Dit doen wij door alleen gebruik te maken van hoogwaardig en duurzaam hout. Alle producten worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt, zodat we keer op keer kwaliteit kunnen garanderen. Al ons hang- en sluitwerk voldoet aan het politiekeurmerk Veilig Wonen. Wij leveren alle soorten glas en roosters en verzorgen ook het plaatsen van kozijnen

 

Zeker hypotheken heeft een leuke actie voor jou! Je krijgt nu € 125,00 euro tegoed bij de Iron Horse Ranch wanneer je een nieuwe hypotheek afsluit. Neem contact op met zeker hypotheken (Frans Poeljes) en vraag naar de voorwaarden.