Groepslessen van april

Beste Manegeruiters,

Heb jij de mail ontvangen van ons? Check nog even je spambox?!

Zo niet, vraag hem dan via email aan. Hieronder een deel van de email:

We hebben het gisteren allemaal kunnen zien of je hebt het al gehoord. De Corona maatregelen zijn helaas verlengd t/m 28 april. Dit betekent dat er geen manegelessen gegeven mogen worden tot die tijd en dat de manege & bar gesloten is voor bezoekers zonder reden.
Deze nieuwe maatregel betekent dat er wederom manegelessen gemist gaan worden en wij begrijpen dat het niet evenredig is, als we niet met alternatieven komen.
Onze paarden staan gelukkig altijd buiten en hebben genoeg ruimte om te bewegen, daarnaast worden de paarden regelmatig getraind door een groep fanatieke ruiters waar we erg blij mee zijn!

Wat bieden wij jou aan?

We willen voor de manegeruiters met een kwartaalkaart het volgende aanbieden. De 4 lessen van april kunnen op de volgende manieren worden ingewisseld:
– Voor alle manegeruiters gaan wij in de zomervakantie naast de reguliere lessen extra lessen in de ochtend aanbieden, waarbij deze 4 gemiste lessen ingehaald kunnen worden. Deze 4 lessen kunnen van 18 juli t/m 30 augustus worden ingehaald. De 2 gemiste lessen in maart zijn, zoals eerder aangegeven, komen te vervallen. Had je nog gemiste lessen voor 16 maart, dan mogen ook deze lessen ingehaald worden in de zomervakantie.

Vraag de email aan, als je hem nog niet ontvangen had voor nog meer alternatieven die wij jou kunnen aanbieden!

Bij alle andere kaarten (bijvoorbeeld 10 rittenkaarten voor speciale lessen) wordt er uiteraard niets afgeboekt en blijft het aantal openstaande lessen gelijk.
Mocht er na 28 april wederom verlengd worden, dan komen wij uiteraard met een nieuwe update!

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht, dan kun je uiteraard een email sturen naar ons!


Met vriendelijke groet,
Team IHR

Arian