Manege gaat stoppen

Beste Manegeruiters,

Er gingen al veel geruchten over de verkoop van onze manege & pensionstalling. We hebben onlangs een introductie gehad met de nieuwe kopers en de pensionklanten. Daarbij zijn ook de plannen uitgelegd. Tot onze grote spijt zal de manege ophouden te bestaan. Dat betreuren wij ten zeerste. Niet omdat we de laatste jaren ontzettend hard aan het groeien waren, maar omdat ook ons concept bijna uniek is in de manegewereld. Bijna nergens hebben de paarden het leven in een kudde, waar ze buiten en binnen kunnen staan, waar ze kunnen spelen en uitrusten. Daarnaast leerden we jullie het bitloos rijden en rijden we zoveel mogelijk zonder allerlei andere randzaken op onze paarden.

Wij begrijpen dat je met vragen zit en wij zijn altijd bereid deze te beantwoorden. Dus schroom niet om even langs te lopen voor of na de les, als je nog vragen hebt.

Wat is de planning?

  • De manegelessen gaan tot en met 30 augustus gewoon door. Dus alle lessen kunnen tot die tijd ingehaald worden die je nog niet gereden had, toen we moesten stoppen ivm de Corona. Extra lessen worden nog steeds ingepland in de zomervakantie, om in te halen.
  • Het kwartaalabonnement loopt tot 30 augustus en stopt automatisch per die datum.
  • Ook gaan de westernlessen, springlessen, Centered Riding, buitenritten en lease door tot en met 30 augustus.
  • Alle geplande evenementen die in de agenda staan gaan door (einde 30 september).  Dit betekent uiteraard dat de ponykampen (die zo goed als vol zitten) gewoon doorgaan.

Wat er exact met de pony’s en paarden gaat gebeuren is nog niet bekend. Wanneer er iets duidelijk is daarover wordt dat bekend gemaakt. Wij willen dat alle paarden naar een goed tehuis gaan! Tot die tijd heeft het geen zin om paarden en pony’s te reserveren of biedingen te doen.

Arian