Buitenritten

 Wie geniet er niet van; een heerlijke buitenrit met je paard op het strand van Voorne-Putten (Hellevoetsluis, Rockanje en Oostvoorne)?!

Onze manege is dichtbij het strand gelegen, waar je het hele jaar door op mag rijden. Ook maken we wel eens een buitenrit rondom de manege voor diegene die nog nooit op buitenrit zijn geweest. Wij zijn tevens gespecialiseerd in privé buitenritten die geheel in afstemming met jou gemaakt worden!

Wat bieden wij? Voor iedereen is er wel een buitenrit mogelijk, op alle niveaus!
• 1, 2 uur buitenritten in de omgeving en het bos
• 2,5, 3,5 uur buitenritten naar de duinen en het strand
• dagtochten (variërend programma)
• dauwtrap-ritten
• bijna dagelijks privé buitenritten

Onze manege onderscheid zich door in kleine groepen van maximaal 8 personen buiten te gaan rijden.

Bij samengestelde groepen wordt rekening gehouden met het rij-niveau. Geef duidelijk bij je reservering aan wat het niveau van jou of van de groep is,
zodat iedereen kan genieten van de rit. Wil je met je eigen groep rijden en heb je specifieke wensen, neem dan contact met ons op.

De 1 uur rit:

Deze rit is speciaal voor de beginnende ruiter of de ruiter met (nog) geen ervaring. Deze rit gaat niet over het strand, dit is ook niet mogelijk. Tijdens deze rit door de polder wordt er gekeken of het mogelijk is naast het stappen een stukje te draven, er wordt niet gegaloppeerd.

De 2 uur rit:

Ook voor de half gevorderde ruiters zullen wij buitenritten organiseren (meestal naar het bos). Afhankelijk van de groep wordt er bepaald of er naast het stappen en draven gegaloppeerd wordt.

De 2,5 uur en 3,5 uur rit:

Deze ritten gaan door de duinen naar het strand en  bij 3,5 uur door een stukje bos. Deze ritten zijn voor de gevorderde ruiter die de galop goed beheerst. Gedurende de rit gaan we stappen, draven en galopperen. Daar wij dichtbij het strand gelegen zijn, rij je bij ons het langst over het strand dan anderen in de buurt aanbieden!!

De privé buitenrit:

Deze rit wordt op maat gesneden voor jou vanaf 2 personen (1 persoon is mogelijk bij ons, de ruiter betaalt wel voor 2 personen), waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met jouw wensen en geheel aangepast wordt aan jullie niveau van rijden. Er gaan geen andere ruiters mee. We kunnen naar de duinen, het strand en het bos, maar ook in de polder kunnen we een leuke buitenrit maken van 1 of 2 uur.

Kleding en veiligheid

Tijdens het rijden is het dragen van een veiligheidscap verplicht. Als je niet in het bezit bent van een cap, dan kunt je deze lenen van de manege. Verder dien je geschikt schoeisel te dragen, paardrijlaarzen of stevige schoenen met een laag hakje (verplicht).

Twijfel rij-niveau?

Indien de instructie twijfelt aan het rij-niveau van de ruiter kunt u gevraagd worden om in de rijbaan “voor” te rijden, indien je rijtechnisch niet het niveau hebt kun je worden uitgesloten van de rit. Voorkom deze teleurstelling en bel ons bij twijfel.

Tevens geldt voor het strand een minimale leeftijd van 14 jaar met voldoende rij ervaring.

Eenmaal op buitenrit en de ruiter ziet toch af van de buitenrit, wordt er geen geld geretourneerd.

Kijk in onze evenementen agenda voor de volgende georganiseerde buitenrit!

Tussen 7 en  27 september is het nog mogelijk prive buitenritten van maximaal 4 personen te reserveren!

Mogelijkheden op onze manege

Het hele jaar door organiseren wij buitenritten voor zowel ervaren als onervaren ruiters op onze manegepaarden.

Afhankelijk van het niveau kiezen we een leuke rit uit. Voor onervaren ruiters hebben wij de 1 uur of speciale half gevorderde buitenrit. Heb je al ervaring, dan kun je natuurlijk ook voor een langere rit gaan bij ons. Onze buitenritten zijn onder begeleiding.

Wij organiseren regelmatig op zaterdag en zondag buitenritten (kijk onder evenementen voor de komende groepsbuitenritten). Ook op andere dagen is een buitenrit op afspraak mogelijk. In het vakantieseizoen worden er vaker buitenritten georganiseerd. Privé buitenritten zijn dagelijks te boeken, afhankelijk van de drukte en de manegelessen die dag.

Ruiters van onze manege krijgen altijd 20% korting op de groepsbuitenrit!

Wil je een afspraak maken voor buitenrit? Dat kan telefonisch op : +31 – 629137734 of per email op: info@ironhorseranch.nl en je bent natuurlijk altijd welkom aan de bar in onze saloon.

Vergeet niet de juiste kleding, cap en laarzen aan te trekken!

Wil je met je eigen paard een buitenrit maken, maar wil je liever onder begeleiding deze rit maken, dan is dat uiteraard ook mogelijk bij ons. (Ook wanneer je paard niet bij ons is gestald!) Privé ritten en meerijden met de georganiseerde buitenritten is daarbij mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Germany

Egal ob Jung oder Alt, Anfänger oder Fortgeschrittener, unsere Zielgruppe sind Menschen, die in Ihrer Freizeit angenehme Stunden mit einem oder Ihrem Pferd in der Natur verbringen möchten. Unsere Reitanlage befindet sich unmittelbar in der nahe ein Kilometer langen Sandstrand. Von hier aus starten wir die Strandausritte mit Ihnen.

Sie können bei uns ein Pferd mieten und in fachkundiger Begleitung diesen wunderbaren Sandstrand erleben oder Ihr eigenes Pferd während Ihres Urlaubs bei uns unterstellen  – ganz wie Sie wollen -.

Unsere Spezialität sind private Fahrten, die für Sie personalisiert sind.

Bei Fragen rufen Sie uns an (+31 – 629137734)  oder schicken Sie uns eine E-Mail: info@ironhorseranch.nl

Flag of United Kingdom

Whether young or old, beginner or advanced, our target audience is people who want to spend pleasant hours with our or their own horse in nature. Our equestrian center is located in a directly neighbourhood of a long sandy beach. From here we start the beach rides with you.

You can rent a horse and enjoy this wonderful sandy beach together with an expert guide or you can make a ride with us with your own horse during your stay here.

Our specialities are private rides where the complete ride will be aligned with you!

For questions please call us at (+31 – 629137734) or send us an email: info@ironhorseranch.nl

Buitenrit (groep) prijslijst

1 uur buitenrit €27,50
2 uur buitenrit €45
2,5 uur buitenrit €55
3,5 uur buitenrit €75
2 uur buitenrit – eigen paard €12,50
2,5 uur buitenrit – eigen paard €17,50
3,5 uur buitenrit – eigen paard €22,50
Dagtocht (variërend aanbod) Zie evenementen
Dauwtrap rit (variërend aanbod) Zie evenementen

Prijs per persoon

Privé buitenrit prijslijst

1 uur buitenrit (2 personen) €75
1 uur buitenrit (3 personen) €110
2 uur buitenrit (2 personen) €115
2 uur buitenrit (3 personen) €155
2,5 uur buitenrit (2 personen) €135
2,5 uur buitenrit (3 personen) €180
3,5 uur buitenrit (2 personen) €175
3,5 uur buitenrit (3 personen) €240
Dagtocht (variërend aanbod) op aanvraag
Overige privé buitenrit op aanvraag

Prijzen zijn per 2 of 3 personen, vanaf 4 personen gelden de individuele prijzen van een buitenrit (zie hierboven).