Springlessen

Op de Iron Horse Ranch worden ook springlessen lessen gegeven. Voor de springlessen kan er gekozen worden voor een losse les of een 10-rittenkaart die alleen voor springlessen gebruikt kan worden (geen clinics of workshops etc). Alle lessen worden aangeboden voor iedereen, je hoeft dus niet een eigen paard te hebben of op onze manege/ pensionstalling te staan.

Inschrijven kan achter de bar of via email naar info@ironhorseranch.nl.

Het is mogelijk je voor vast in te schrijven voor één van deze lessen, je hebt dan zekerheid van deze les, echter mag hier geen misbruik van gemaakt worden. Hierbij geldt minimaal 3 dagen van te voren afmelden, zodat wij tijdig een andere ruiter blij kunnen maken. Ben je te laat met afmelden, dan dient deze les wel betaald te worden.

Regelmatig is het op vrijdagavond mogelijk om vrij te springen (ook als je niet bij ons staat of rijdt). Kijk in de evenementen agenda wanneer de volgende vrijspring avond is georganiseerd vanaf 20:30 uur. Heb je geen eigen paard, dan kun je een manegepaard huren (zie vrij rijden per uur)!

Naast de reguliere paard- en pony rijlessen is het ook mogelijk een speciale springles te volgen. Dit zijn lessen naast de reguliere lessen, waar ruiters en manege ruiters na overleg met de instructie aan deel kunnen nemen.

Tijdens de springles zal vooral de techniek, houding en zit van de ruiter centraal staan. De ruiter dient over voldoende rijervaring te beschikken (bij twijfel zal er altijd overleg met de instructie plaatsvinden).

We hebben 2 lessen op zaterdag. De eerste les is beginners of half gevorderde ruiters die lager willen springen. De tweede les is voor gevorderde ruiters en/of  ruiters die hoger willen springen . Bij onvoldoende ruiters worden de lessen samengevoegd.

  • Wekelijks op de zaterdagmiddag van 14:30 tot 15:30 uur en 15:30 tot 16:30 uur kan iedereen deze les volgen op een eigen paard of een paard van de manege.

Wij adviseren voor de veiligheid van onze ruiters tijdens de beginners springles een bodyprotector.

Schrijf je nu in via email of achter de bar!

Prijslijst springlessen

Manegepaard:

Losse les tot 18 jaar €23
Losse les vanaf 18 jaar €26
10-rittenkaart tot 18 jaar €200
10-rittenkaart vanaf 18 jaar €230
Losse les Manege ruiter €20
10-rittenkaart Manege ruiter €170

Eigen paard, gestald IHR:

Losse les tot 18 jaar €10
Losse les vanaf 18 jaar €12
10-rittenkaart tot 18 jaar €90
10-rittenkaart vanaf 18 jaar €100

Eigen paard niet gestald bij ons:

Losse les tot 18 jaar €15
Losse les vanaf 18 jaar €18
10-rittenkaart tot 18 jaar €135
10-rittenkaart vanaf 18 jaar €160

De 10-rittenkaart is maximaal 1 jaar geldig.

Boeking