In 2012 waren wij begonnen op een perceel van ongeveer 1 hectare me een aantal stallen, weides en een buitenbak. In een paar jaar hadden wij daar diverse aanpassingen gedaan en een groepsstalling (paddock paradise) gerealiseerd.

In april 2016 zijn wij met onze paarden naar Hellevoetsluis verhuisd om hier een manege met pensionstalling te beginnen. We hebben intussen een heleboel verbeteringen aangebracht, waar we in de toekomst mee door zullen gaan, zodat het voor iedereen de ideale pensionstal en manege is om te komen rijden!

 

Bij ons kunnen paarden ook echt paard zijn. Je ziet in een paar weken tijd al grote veranderingen bij de paarden die nieuw in de kudde staan. Ze worden steeds rustiger en daardoor ook veel makkelijker te hanteren.

Om paardentaal te begrijpen hoef je echt geen fluisteraar te zijn, één worden met je paard begint met elkaars persoonlijke ruimte te respecteren en grondoefeningen te doen met je paard. Het resultaat is dat het paard als je op hem rijdt veel makkelijker is naar jou toe.

Het team van de Iron Horse Ranch

Arian

Arian
Eigenaar

Melissa
Algemeen Management & Instructrice

Weekend hulpen
Toppers!

Marloes
Algemeen medewerkster & Instructrice

Aline
Instructrice

Wilco
Algemeen medewerker

Jamy
Algemeen medewerkster

Canisia
Western Instructrice