Lease paard of pony?

Altijd al je eigen paard of pony willen hebben? Wil je lekker buitenrijden in het Mastbos? Maar heb je te weinig tijd of wil je niet alle verantwoordelijkheid alleen dragen?

Wij bieden de oplossing!

Tegen een aantrekkelijk tarief kun je bij ons een paard of pony leasen. Dit betekent dat je voor het aantal dagen dat jij wil bijna je eigen paard of pony hebt. Je verzorgt en rijdt je paard of pony op de dag dat je hem leaset. Je hebt je paard of pony de gehele dag tot je beschikking!

Wij proberen voor elke leeftijd en op verschillende niveaus een passend paard of pony te vinden voor jou. Na een kennismaking in de rijbak bepalen we gezamenlijk of je buiten mag rijden. Wil je nog niet naar buiten, maar wel een paard of pony verzorgen en in onze rijbak rijden, dat is dat uiteraard mogelijk!

Wij betalen de kosten die normaal bij het hebben van een eigen paard er nog bij zouden komen. Denk aan stallingskosten, wormenkuur, inentingen, zadel, hoofdstel, hoefbekapper enz.

Kijk bij onze paarden voor je favoriet, echter niet alle paarden zijn beschikbaar voor de lease of misschien al niet meer beschikbaar. Onze paarden die beschikbaar zijn hebben ongeveer 6 jaar manege ervaring (sommige ook in western en springen) en zijn ook altijd mee op buitenrit (strand/duinen/ bos) geweest. Ze zijn dus allemaal “bomproef” en rijden nu voor het vrij rijden, de lease en buitenritten.

De onderstaande prijzen zijn de prijzen per maand, wij zullen samen met jou een geschikt paard zoeken die voldoet aan je wensen, waarbij we gezamenlijk bepalen hoeveel dagen per week je het paard kunt leasen. De leaseprijs per maand wordt daarop gebaseerd.

Lease prijzen per maand

1 dag per week €110
2 dagen per week €170
3 dagen per week €225
4 dagen per week €275
5 dagen per week €310
6 dagen per week €350
7 dagen per week €390
Neem contact met ons op

Les

Wij zijn geen manege en worden dit ook niet, maar wij werken samen met Bonito Horses, die je (prive)les kunt geven in meerdere disciplines en is gespecialiseerd in Centered Riding. Stuur ons een mail voor meer informatie of neem direct contact op via haar pagina.